tirsdag den 28. oktober 2008

Rektor Basho, kom frit frem

Forfatterskolen søger en beåndet boss

Som medlem af Forfatterskolens bestyrelse vil jeg gerne gøre opmærksom på den stillingsannonce, der er at finde inde på skolens hjemmeside og som lyder sådan her:

Rektor ved Forfatterskolen.

Ved den selvejende institution under Kulturministeriet, Forfatterskolen, er stillingen som rektor ledig til besættelse pr. 1.6. 2009.

Rektor har ansvaret for den daglige ledelse af Forfatterskolen i overensstemmelse med institutionens vedtægter og bestyrelsens instruktioner og har undervisningspligt på skolen. Rektor har ansvar for tilrettelæggelse af undervisning, ansættelse af lærere og administrator og samarbejde med skolerådet, der er skolens kollegiale organ.

Ansøgere skal være udøvende, anerkendte forfattere, og det er en fordel, hvis ansøgere kan dokumentere erfaringer med undervisning og samarbejde inden for det kunstfaglige område.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Ansættelse vil ske for en periode af 4 år med mulighed for forlængelse i 1 år. Det samlede lønniveau vil være ca. 500.000 kr. om året ekskl. pension.
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i en kontakt, der indgås med Forfatterskolen.

Ansøgningsfrist: 1.11.2008
Ansøgerne kan forvente svar på ansøgningen senest 1.4 2009.
Ansøgningen stiles og sendes til:
Bestyrelsen, Forfatterskolen, Peder Skrams Gade 2A, 1054 København K.

Der er altså lige en uge at løbe på, og det kunne jo være skønt at få så mange kvalificerede ansøgerere som muligt at vælge imellem. Idealet ville i mine øjne være en blanding af Homer, Sapfo, Aristofanes, Catul, Horats, Tu Fu, Rumi, Basho, Petraca, Dante, Rabelais, Cervantes, Swift, Holberg, Fielding, Sterne, Goethe, Ewald, Hölderlin, Blake, Shelley, Pusjkin, Heine, Dickens, Aarestrup, Andersen, Gogol, Whitman, Poe, Baudelaire, Tolstoj, Dickinson, Mallarmé, James og Rimbaud. Så hvis du synes, du passer på (bare 4-5, vi er large, af) det mix, kære danske forfatter, så tøv ikke med at søge!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar