lørdag den 18. juli 2009

Handsker i papæsker i tørre rum

En opvakt læser bidrager med et illuminerende Bet-tillæg

(Inge Helene Nørgaard skriver i et brev bl.a.:
Tillykke til Martin Larsen, - og sikke en gaveregn! Dog fornemmede jeg en vis rådvildhed, da han modtog damehavehandskerne, og derfor har jeg tænkt mig at forære ham en brugsanvisning til disse. Denne brugsanvisning fulgte med et lignende par handsker, som jeg købte for et par år siden, og jeg har haft stor fornøjelse af den siden. det er en rigtig lille EU-perle! (...) Jeg kan frygte, at når der ikke er mere tilbage at kanonisere, så kaster ministrene sig over EU-harmoniseringen af kulturlivet. jeg tænker, at den medsendte brugsanvisning giver et fingerpeg om, hvordan EU-godkendt litteratur vil komme til at se ud ... Da den samtidig er udsendt i stor mængde og til et meget bredt publikum (handskerne forhandles i Fakta og Coop over hele DK) kan den vel også ses som et eksempel på bred litteratur, ikke?
LB: Jo da!)

Informationsbrochure om beskyttelseshandsker i h.t. EU-direktiv 89/686/E F-bilagll, kp, 1.4.
HER:se faktura (eller) se vedl.artikelliste
Repræsentant

Dette par handsker er h.t. Kapitel II, artikel 8, stk. 5 udntaget fra konstruktions-testen og indplaceres i kategori 1. Der gås ud fra, at effektiviteten i forhold til mindre risici bedømmes, og at disses virkning, når den efterhånden indtræ der, bemærkes i tide og uden fare. Beskyttelsesgraden bestemmes af kravene, der kan være af mekanisk, kemisk eller temperaturafhængig art samt lignende påvirkninger, der ikke forudsætter en beskyttelsesgrad under kategori 2. Der skal forinden udføres en risikoanalyse. Ud fra en test, hvor handskerne bæres, konstateres det, hvilken stør relse der passer. Ved brug af tilbehørdele, f.eks. Undertrækshandsker, skal man væreopmærksom på, at funktionen bliver påvirket i negativ retning.

Handskerne skal opbevares forsvarligt, dvs. i papæsker i tørre rum. Påvirkninger såsom fugtighed, temeperaurer, lys samt naturlige materialeænderinger over en periode kan medføre ændrede egenskaber.
Der kan ikke angives nogen forfaldstid, da denne er afhængig af graden af slid og brug samt anvendelsesområdet

Pleje med rengøringsmidler, der fås i handlen (f.eks. Børster, pudseklude osv.) anbefales. Inden vask eller kemisk rensning skal en anerkendt virksomhed på området spørges til råds. Producenten kan ikke her påtage sig noget ansvar for ændringer i egenskaberne.
Inden handskerne bruges igen, skal det under alle omstændigheder kontrolleres, om de er intakte.

Denne artikel leveres i en ensartet salgsemballage i papkarton, der kan genbruges. Den mindste emballerede enhed befinder sig i poser af polyethylen eller lignende miljøvenlige omslutninger

I forbindelse med dette produkt har vi ikke hidtil fået kendskab til substanser, som kunne have indvirkning på brugerens helbred. Hudirritationer hos særligt følsomme personer kræver en særskilt analyse med speciel rådgivning.

De bedes med henblik på yderligere oplysninger og instruktioner henvende Dem til den afdeling, som De direkte har med at gøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar